Yeni Günaydın
Geri

Dilan Polat'ın Son Hali Paylaşıldı, Kısa Süre Sonra Silindi!

Sıla Doğu ile yaşayan Dilan Polat, lüks villasına döndü. Oldukça zayıfladığı görülen Dilan Polat'ın yüzüklerini ve saatini takması da dikkatlerden kaçmazken Doğu, fotoğrafı hemen sildi.
Dilan Polat'ın Son Hali Paylaşıldı, Kısa Süre Sonra Silindi!
Haberler / Magazin
3 Eylül 2024 Salı 00:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Kara para aklama ve vergi kaçırma' suçlarından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat 9,5 ay sonra tahliye olmuştu. Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından son hali çokça merak ediliyordu. Cezaevinden çıktıktan sonra bir süre ablası Sıla Doğu ile yaşayan Dilan Polat, lüks villasına döndü. Oldukça zayıfladığı görülen Dilan Polat'ın yüzüklerini ve saatini takması da dikkatlerden kaçmazken Doğu, fotoğrafı hemen sildi.

'Kara para aklama ve vergi kaçırma' suçlarından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat 9,5 ay sonra tahliye oldu. 

İLK ZİYARETİ EŞİNEYDİ

Cezaevinden çıkan Polat, ilk ziyaretini ise Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan eşi Engin Polat'a yapmıştı. İstanbul'dan beraberinde 2 çocuğu ve kardeşi Sıla Doğu ile gelen Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat ile cezaevinde yaklaşık 1’er saat görüşmüştü. 

VİLLASINA GERİ DÖNDÜ

Eşi Engin Polat'ın isteği üzerinde bu süreçte hiçbir açıklama yapmayan Dilan Polat'ın son hali ortaya çıktı.Cezaevinden çıktıktan sonra bir süre ablası Sıla Doğu ile yaşayan Dilan Polat, lüks villasına döndü.Doğu, bu süreçte lüks araçlarına binmeyen ve hiçbir açıklama yapmayan kız kardeşinin son halini paylaştı. 

SAATİ VE YÜZÜKLERİ DİKKAT ÇEKTİ

 Oldukça zayıfladığı görülen Dilan Polat'ın yüzüklerini ve saatini takması da dikkatlerden kaçmadı. 

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Paylaşım saniyeler içinde gündem olurken Sıla Doğu fotoğrafı hemen sildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın