Yeni Günaydın
Geri

Acun Ilıcalı'nın Sevgilisi Hamile mi?

Genç sevgili sonunda patladı
Acun Ilıcalı'nın Sevgilisi Hamile mi?
Haberler / Magazin
2 Eylül 2024 Pazartesi 19:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Acun Ilıcalı'nın genç aşkının yine hamile olduğunu iddiaları gündeme geldi. Hande Sarıoğlu, Ayça Çağla Altunkaya'nın 3.5 aylık hamile olduğunu söyledi. Ayça Çağla Altunkaya ise en sonunda patladı.

Acun Ilıcalı ile sevgilisi Çağla Altunkaya'nın özel hayatları sık sık gündeme geliyor. Eylülün ilk haftası evlenecekleri iddia edilen Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın bir kere daha bebek beklediği haberleri gündeme geldi.

Hande Sarıoğlu Ayça Çağla Altunkaya'nın 3.5 aylık hamile olduğunu söyledi. Sık sık hamilelik haberleriyle gündeme gelen genç sevgili ise sonunda isyan etti.

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, Gazetemagazin’e yaptığı açıklamayla hamilelik haberlerini yalanladı. Hamilelik iddialarını sorduğumuz Altunkaya, “Her iki ayda bir benim hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin..." dedi.

YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya iddialara göre evlilik hazırlığında... Dördüncü kez nikah masasına oturacak Acun Ilıcalı, yakın arkadaşlarının olduğu küçük bir grupla düğün yapmayı planlıyor. Geçtiğimiz hafta Adriana Lima'nın kızlarıyla alışveriş yaparken görüntülenen Çağla Altunkaya, 5 milyon TL'lik yüzüğüyle dikkat çekmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın