Yeni Günaydın
Geri

Deniz Akkaya'dan Fatih Portakal Hakkında Olay İddia!

"Karınızı nasıl aldatıyorsunuz anlatayım mı?"
Deniz Akkaya'dan Fatih Portakal Hakkında Olay İddia!
Haberler / Gündem
4 Temmuz 2024 Perşembe 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kızıyla yaşadığı polemikle gündemden düşmeyen Deniz Akkaya, Fatih Portakal hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. “Arkadaş televizyon haber sunucularının enterasan yorumlarını hiçbirini seyretmemişim. Özellikle Fatih Portakal saçmalamanın Nirvana’sına çıkmış kızımla ilgili olayı yorumlarken” ifadelerini kullanan Deniz Akkaya, devamında ‘aldatma’ iddiasında bulundu.

16 yaşındaki kızı, eski eşi ve babasıyla adliyelik olan eski manken Deniz Akkaya, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal hakkında çarpıcı bir çıkış geldi.

Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızı A. Önbilgin'in telefonunu aldığı için kendisine şiddet uyguladığını bu nedenle Sosyal Hizmetler'e bıraktığı iddiası gündeme gelmiş, sonrasında babası ve dedesi küçük kızın velayeti için dava açmıştı.

Mahkeme küçük kızın velayetini babası Efe Önbilgin'e verirken, Önbilgin, Akkaya aleyhine tedbir kararı da aldırmıştı. Tüm bu yaşananlar gündemdeki yerini korurken bu kez Deniz Akkaya’dan Fatih Portakal’la ilgili çarpıcı açıklamalar geldi.

“Arkadaş televizyon haber sunucularının enteresan yorumlarını hiçbirini seyretmemişim. Özellikle Fatih Portakal saçmalamanın Nirvana’sına çıkmış kızımla ilgili olayı yorumlarken” diyen eski manken, devamında ‘aldatma’ iddiasında bulundu.

Deniz Akkaya, şu ifadeleri kullandı:

Arkadaş televizyon haber sunucularının enterasan yorumlarını hiçbirini seyretmemişim.Özellikle Fatih Portakal saçmalamanın Nirvana’sına çıkmış kızımla ilgili olayı yorumlarken.Dolmadan girmiş AK Parti’den çıkmış, arada beni ortaya karışık ara Sıcak yapmış.Bakın bunlar yanlış hareketler. Ben de herkese ait kara kaplı bir defter var.
Neyse ya sıcak günler çok, tek tek geçeriz üzerindenFatih portakalı beyfendi ben magazin figürü değilim sizden daha çok haber taşıyorum burada bilginiz olsun.
Ben de şimdi karınızı nasıl aldatıyorsunuz anlatayım mı?

İşte o paylaşım…

(Medyaradar)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın