Yeni Günaydın
Geri

Defne Samyeli’yi Sosyal Medyada Linç Ettiler!

Coca Cola’nın Mart ayındaki organizasyonda sunuculuk yapan Defne Samyeli’yi sosyal medyada linç ettiler.
Defne Samyeli’yi Sosyal Medyada Linç Ettiler!
Haberler / Gündem
11 Haziran 2024 Salı 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her şey Defne Samyeli’nin 3 hafta önce katıldığı bir davette verdiği demeçle başladı.

Samyeli’ye İsrail’in Gazze ve Refah’ta yaptığı katliamlar sorulmuştu.

Güzel oyuncu ve sunucu da “Bu sorunun da buna verilen tüm cevapların da tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu konu on yıllardır devam eden altında çok farklı dinamiklerin olduğu bir konu. Taraflar konusunda haklı haksız demek ya da burada bir davette siz mikrofonu uzattığınızda iki satır ‘A çocukları ölmesin, gözyaşları artık dinsin, savaş olmasın barış olsun’ demenin son derece yüzeysel, günü kurtarmaya yönelik açıklamalar olduğunu düşünüyorum” cevabını vermişti.

Eleştirilerin hedefi olan Samyeli’nin bu demecinden önce Mart ayında Coca Cola’nın organizasyonunda sunuculuk yaptığı ortaya çıktı.

Samyeli 11 Mart’ta Instagram hesabından organizasyona ait görüntüleri paylaşarak, “Coca-Cola İçecek Ailesi 2024 İş Ortakları toplantısı, ‘Umudunla Parla’ diyerek başladı, ortak hedefler etrafında kilitlenmiş bir ailenin coşkulu alkışlarıyla son buldu. Bu özel günün hazırlık sürecinin bir parçası olmak, sahnede bu mutlu buluşmayı sunmak bana çok ilham verdi. Coca Cola ailesine alkışlarım ve tüm sevgimle… Umudumuzla Parlamaya devam” notunu düşmüştü.

İktidara yakın hesaplar Samyeli’nin Filistin’e destek vermemesini bu markanın sponsor olmasından kaynaklandığını iddia etti.

(Yeniçağ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın