Yeni Günaydın
Geri

Bakanlıktan 'Huzurevinde Şiddet' Haberine İlişkin Açıklama!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan, İstanbul'daki özel bir huzurevinde yaşlılara şiddet uygulandığı haberine ilişkin kuruluş hakkında gerekli süreç işletileceğini açıkladı.
Bakanlıktan 'Huzurevinde Şiddet' Haberine İlişkin Açıklama!
Haberler / Gündem
10 Haziran 2024 Pazartesi 22:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan, İstanbul'daki özel bir huzurevinde yaşlılara şiddet uygulandığı haberine ilişkin kuruluş hakkında gerekli süreç işletileceğini açıkladı. Tutuklanan personelle ilgili başlatılan hukuki sürecin de yakın takipçisi olunacağı bildirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan bazı basın yayın organlarında İstanbul'daki özel bir huzurevinde görev yapan personelin, yaşlılara şiddet uyguladığı haberlerine ilişkin açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtildi.

Söz konusu olayın ardından İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ivedilikle merkeze giderek incelemelerde bulunduğunun aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılarak, söz konusu olaya karışan personel M.Ş.Ö'nün iş akdi kuruluş tarafından feshedilmiştir. Yaşanan olayın mağduru huzurevi sakinlerinin ise ifadelerinin alınmasının ardından sağlık muayeneleri yapılmıştır. Bakanlığımızca başlatılan idari inceleme sonucuna göre kuruluş hakkında gerekli süreç işletilecektir. Emniyet birimlerince gözaltına alınmasının ardından tutuklanan personelle ilgili başlatılan hukuki sürecin de yakın takipçisi olacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın