Yeni Günaydın
Geri

Cübbeli Şahıs, Mourinho'dan 6 Milyon Lira İstedi!

"Bu Müslümanlardan bize fayda yok"
Cübbeli Şahıs, Mourinho'dan 6 Milyon Lira İstedi!
Haberler / Yaşam
13 Haziran 2024 Perşembe 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, cübbeli bir şahıs tarafından yardım talebiyle gündeme geldi. Kurumları için 1 yıldır 6 milyon TL toplayamadıklarını ifade eden cübbeli şahıs, "Allah'ım Mourinho'ya iman nasip eyle ki bize para versin. Bu müslümanlardan bize fayda yok. Mourinho 23 milyon TL ile bir aylık geçinir. 6 milyon TL'yi bize versin. Bu müslümanlardan bize fayda gelmeyecek çünkü" dedi. O anlar kısa sürede viral oldu.

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig devi Fenerbahçe'ye imza atan ve adından söz ettiren dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho, gündemden düşmüyor.

MOURINHO'DAN PARA İSTEDİ

Her zaman başarılarıyla konuşulan Mourinho bu kez cübbeli bir şahsın yardım istemesiyle gündem oldu. Cübbeli bir şahıs, yaptığı konuşmasında Jose Mourinho'dan 6 milyon TL isteyerek yardımda bulunmasını talep etti.

"6 MİLYON BİZE VERSİN"

Kurumlarının 1 yıldır 6 milyon TL'ye istedikleri yeri alamadığını ifade eden cübbeli şahıs, "Yardım için o kadar müslümana bu konuyu yaydık ama 6 milyon TL toplayamadık. Adam ayda 29 milyon TL maaş alacakmış. Allah'ım Mourinho'ya iman nasip eyle ki bize para versin. Bu müslümanlardan bize fayda yok. Mourinho 23 milyon TL ile bir aylık geçinir. 6 milyon TL'yi bize versin. Bu müslümanlardan bize fayda gelmeyecek çünkü..." ifadelerini kullandı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın