Yeni Günaydın
Geri

Sony D36 ile Anlaştı!

Sony Music Entertainment (SME), Los Angeles merkezli plak şirketi D36 ile küresel bir ortaklığa imza attı.
Sony D36 ile Anlaştı!
Haberler / Yaşam
12 Haziran 2024 Çarşamba 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sony Music Entertainment (SME), Los Angeles merkezli plak şirketi D36 ile küresel bir ortaklığa imza attı. Abhi Kanakadandila tarafından 2021 yılında kurulan D36, Güney Asya ve diasporasından gelecek vadeden müzisyenlere platform sağlıyor.

Şirketlere göre, küresel ortak girişim SME ve D36’nın Güney Asyalı sanatçıların ABD’deki erişim alanını genişletmesine ve Güney Asyalı diaspora sanatçılarının ABD dışındaki önemli pazarlara girmesine yardımcı olacak.

Yeni ortaklığın, Güney Asya kökenli sanatçıların Amerika dahil uluslararası pazarlarda “dünya çapında bir hayran kitlesi oluşturmalarını, diasporik izleyicileri Güney Asya’daki yeteneklerle daha iyi buluşturmalarını ve topluluğun görünürlüğünü hızlandırmalarını” sağlayacağını da eklediler.

Kanakadandila’nın yeni girişimdeki liderliğine D36’nın Genel Müdürü ve kurucu ortağı Abdullah Ahmad yardımcı olacak. Ahmad, D36’daki görevinden önce Young Thug’dan Kevin Gates ve Jelani Aryeh’e kadar birçok ismin kariyerine rehberlik etmiş bir isim.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın