Yeni Günaydın
Geri

Cemal Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na Bomba Sözler!

Nevşehir’de düzenlenen Hacı Bektaş Veli anma törenine katıldı. Enginyurt’un arabada Kılıçdaroğlu ve Soyer ile diyaloğu sosyal medyada gündem oldu.
Cemal Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na Bomba Sözler!
Haberler / Politika
19 Ağustos 2024 Pazartesi 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meclis’in ‘Şövalye ruhlu vekili’ olarak adlandırılan Demokrat Partili Cemal Enginyurt, Kılıçdaroğlu’na bomba sözler söyledi. Kılıçdaroğlu, bir süredir siyasi tartışmaların ortasında yer alıyor.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer ile birlikte Nevşehir’de düzenlenen Hacı Bektaş Veli anma törenine katıldı. Enginyurt’un arabada Kılıçdaroğlu ve Soyer ile diyaloğu sosyal medyada gündem oldu.

Gökhan Özbek’in paylaştığı görüntüde Enginyurt, Kılıçdaroğlu’na "Ben gördüğüm kadarıyla insanların güzel bir ilgi, alakaları var. Sizi gördükleri için geldiklerini söylüyorlar. Eminim alana gidince de çok güzel karşılama olacak. Kayseri'de de İzmir'de de aynı şeyi gördük sizde. Bazıları diyor ki Kemal Bey siyaseti bıraksın, bu siyaset değil ki. İnsanlarla sohbet etmek herkesin yapması gereken şey” dedi.

Tunç Soyer de sohbete katılarak Kılıçdaroğlu'na, "İhtiyaç duyuyorlar başkanım. En doğrusunu yapıyorsunuz" dedi.

Konuşmasına devam eden Enginyurt, "Karşılığınız yoksa zaten gitmeniz de bir anlam ifade etmeyecek ama insanlar sizi kucaklıyorsa fotoğraf çektiriyorsa o varlığınızın göstergesidir. Bazıları diyor ki Kemal Bey niye sahada, bunun için sahada. Sizin bundan faydalanmanız gerekir.

Sayın Genel Başkanım, ülkücü ile devrimciyi, Türk ile Kürt'ü, Alevi ile Sünni'yi, dindar ile laiki, zengin ile fakiri Halil İbrahim Sofrası'nda siz buluşturdunuz. Bundan sonrası sofrayı büyütmektir" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın