Yeni Günaydın
Geri

Çavuşoğlu: Rus Oligarklar İşlerini Türkiye’de Yapabilir

Çavuşoğlu, Katar'da yaptığı konuşmasında, Rus oligarkların yasadışı faaliyetlerde bulunmadıkları sürece Türkiye'ye gelebileceklerini ve burada işlerini yapabileceklerini açıkladı.
Çavuşoğlu: Rus Oligarklar İşlerini Türkiye’de Yapabilir
Haberler / Gündem
27 Mart 2022 Pazar 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde bir ay geride kalırken, Batı’nın Rusya’ya uyguladığı yaptırımlardan etkilenen Rus oligarklar, farklı ülkelerde varlıklarını sürdürmeye ve servetlerini ayakta tutmaya çalışıyor.

Bunun için farklı yöntemlere başvuran ve yaptırım uygulamayan ülkeleri tercih eden Rus oligarklara bir teklif de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan geldi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Doha Forumu’nda konuşan Çavuşoğlui kendisine yöneltilen “Batı'nın yaptırım uyguladığı Rus oligarklar Türkiye'ye gelebilir mi?” sorusu üzerine, Rus oligarklarının Türkiye’de hoş karşılandıklarını ancak herhangi bir iş yapabilmek için uluslararası hukuka uymaları gerektiğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın