Yeni Günaydın
Geri

Bu Filmde Yetişkinler Hıçkıra Hıçkıra Ağladı!

Geçmişte pek çok kez Wolverine'i canlandıran Jackman, o yapımlarda siyah deri giymişti
Bu Filmde Yetişkinler Hıçkıra Hıçkıra Ağladı!
Haberler / Kültür-Sanat
21 Temmuz 2024 Pazar 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deadpool & Wolverine'in yönetici yapımcısı Wendy Jacobson, Hugh Jackman'ı Wolverine'in ikonik sarı kostümüyle ilk kez gören yetişkin erkeklerin "hıçkıra hıçkıra ağladığını" söyledi.

Jackman, Marvel'ın orijinal çizgi romanlarındaki karakterle özdeşleşen sarı kostümü, X-Men karakterini canlandırdığı 17 yıl boyunca hiç giymemişti.

Jacobson kısa süre önce HeyUGuys adlı YouTube kanalına konuşarak "En çılgınca şeylerden biriydi" dedi:

Kamera testiydi. Çekime başlamadan önceydi. Her şeyden önce, bu adamların ikisini de kostüm içinde birlikte görmek akılları baştan aldı ama Hugh'nun sarı ve mavi içinde yürüyerek dışarı çıkması, yani sette hıçkıra hıçkıra ağlayan yetişkin adamlar vardı. Bu yüzden bunun özel, çok özel bir şey olduğunu biliyorduk.

Ryan Reynolds'ın Deadpool karakteriyle birlikte çekilen yeni film öncesinde Variety'ye konuşan Jackman, ilk X-Men filmi için 1999'da harekete geçildiğinde "herkesin siyah deri giydiğini" belirtirken "Böyle gelmiş böyle gider mantığı beynimin bir kısmına yerleşmişti" demişti.

"(Sarı kostümü) giyer giymez daha önce hiç giymediğime inanamadım" diye eklemişti.

Aynı röportajda Ryan Reynolds da "Bir ekibin böylesine bir tepki verdiğini hiç görmemiştim" demişti:

Geliştirmenin erken aşamalarında kostüm hakkında neredeyse hiç konuşmamıştık çünkü durum çok basitti. Artık o, bu kostümün içinde olmadan bu karakteri yapamazsınız.

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige de Variety'ye "Hugh Jackman'ın, karakterin en ikonik kostümüyle hiç görünmemiş olması, 10 filmde Superman olup Superman kostümünü hiç giymemek gibi" demişti:

Bu, Wolverine için bunun olmazsa olmaz olmadığının bir kanıtı; karakter kostümden daha fazlası.

Deadpool 3: Wolverine'in sırrı açığa çıkıyor

35 dakikalık Deadpool & Wolverine gösterimi: İzleyenler bayıldı
Reynolds, Deadpool'u ilk olarak 2009'daki Jackman liderliğindeki X-Men spin-off'u olan X-Men Başlangıç: Wolverine'de (X-Men Origins: Wolverine) canlandırsa da o film iyi karşılanmamıştı. Filmin rağbet görmemesine rağmen Reynolds canlandırdığı karakterin ayrı bir filmi olsun diye mücadele etti ve böylece 2016'da Deadpool gösterime girdi.

Deadpool'u hayata geçirmek için 10 yıldan uzun süre çabalayan Reynolds, filmi 20th Century Fox'la birlikte yapmak isterken yazarlar Rhett Reese ve Paul Wernick'in sette bulunmalarının bedelini bizzat ödediğini, bu yüzden de kendisinin maaşsız kaldığını kısa süre önce açıklamıştı.

The New York Times'a konuşan Reynolds şunları söylemişti:

Deadpool'a nihayet yeşil ışık yakıldığında başarılı olacağına hiçbir şekilde inanmıyordum.

Onu perdeye geri döndürmek için filmi yaparken alacağım ödemeden bile vazgeçtim.

Ortak yazarlarım Rhett Reese ve Paul Wernick'in sette bulunmasına izin vermediler, bu yüzden geriye kalan azıcık maaşımı benimle sette bulunmaları için onlara ödedim ki fiili bir yazarlar odası kurabilelim.

Deadpool & Wolverine'de ikili, Profesör X'in kötü kalpli ikiz kız kardeşi Cassandra Nova'yla kapışacak ki bu süper kötü karakteri de Emma Corrin canlandırıyor.

Film Türkiye sinemalarında 24 Temmuz'da, ABD'deyse 26 Temmuz'da gösterime girecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın