Yeni Günaydın
Geri

Bir İlde Daha Ekmeğe Zam!

Adana’nın Kozan ilçesinde 210 gram ekmek yarından itibaren 4 liradan satışa sunulacak.
Bir İlde Daha Ekmeğe Zam!
Haberler / Ekonomi
31 Temmuz 2022 Pazar 21:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Adana’nın Kozan ilçesinde ekmeğe 1 Ağustos 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı.

Kozan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz, dünya genelinde yaşanan “tahıl krizi”, başta buğday olmak üzere diğer girdi kalemlerinde de önemli artışların yaşanmasına sebep olduğunu ifade ederek, "Hatırlanacağı üzere bundan iki ay kadar önce ekmeğin fiyatını, hemen hemen her bölgede 4.00 TL iken bizler 3.50 TL’den satışa sunmuştuk. Tüketicilerimize karşı sorumluluğumuzu en üst seviyede yerine getirme kararı almıştık.

Ancak, şu an içinde yaşadığımız şartlar, fırıncı esnafımızın hayatiyetini devam ettirebilmesini oldukça zorlaştırmıştır. Bugüne kadar ki özverileri sebebiyle tüm fırıncılarımıza öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Hizmetin sürdürülebilirliğini temin açısından, 1 Ağustos 2022 tarihinden geçerli olmak üzere 210 gram ekmeğimiz 4.00 TL’den satışa sunulacaktır" dedi.

Ekmeğe yapılan zam ile birlikte Kozan Belediyesi ekmek fırınında ise ekmeğin 3,5 liradan, simidin ise 3 TL'den satılacağı kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın