Yeni Günaydın
Geri

Beren Saat'ten Görmeyen Çocuklar İçin Destek Çağrısı!

Saat, Parıltı Görmeyen Çocuk Destek Derneği'nin çocuklar için sattığı tişörtü giyerek görmeyen çocukların eğitimi için destek çağrısında bulundu.
Beren Saat'ten Görmeyen Çocuklar İçin Destek Çağrısı!
Haberler / Magazin
21 Ekim 2023 Cumartesi 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kıvanç Tatlıtuğ ile yıllar sonra 'İstanbul İçin Son Çağrı' filminde bir araya gelen Beren Saat, görmeyen çocuklar için destek istedi.

Ünlü oyuncu Beren Saat, Parıltı Görmeyen Çocuk Destek Derneği'nin çocuklar için sattığı tişörtü giyerek görmeyen çocukların eğitimi için destek çağrısında bulundu.

Dernek için hazırlanan tişörtle poz veren Beren Saat, şu ifadeleri kullandı:

"Parıltı Görmeyen Çocuk Destek Derneği olarak; sanat ve müziğin birleştirici gücüne çok inanıyoruz. Sanat ve müziğin birleştirici gücüyle geliştirdiğimiz "Hayat Dokunmayla Başlar" projemizde yer alan t-shirtlerden elde edilecek gelir, Parıltı Görmeyen Çocukların eğitimi yararına kullanılacaktır. Sen de satın alarak projemizin bir parçası olmak ve görmeyen çocukların eğitimine katkıda bulunmak ister misin?"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın