Yeni Günaydın
Geri

Merve Oflaz'ı, Paylaşımına Gelen Yorum Fena Kızdırdı!

Oflaz iç çamaşırının göründüğü şeffaf elbisesiyle dans ettiği anları paylaştı.
Merve Oflaz'ı, Paylaşımına Gelen Yorum Fena Kızdırdı!
Haberler / Magazin
20 Ekim 2023 Cuma 21:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Survivor yarışmasında birinci olduktan sonra ününe ün katan oyuncu Merve Oflaz iç çamaşırının göründüğü şeffaf elbisesiyle dans ettiği anları paylaştı. Oflaz'ın o anlarına eleştirel pek çok yorum geldi.

Survivor ile ünlendikten sonra pek çok dizide rol alan ve Arka Sokaklar adlı dizide 2017-2021 yılları arasında Bahar Komiser'i canlandıran Merve Oflaz sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Oflaz son olarak şeffaf elbisesiyle dans ettiği anları paylaştı. Ancak oyuncunun paylaşımına eleştiri de oldukça fazlaydı. Özellikle bir kişinin beddua ettiği paylaşım Merve Oflaz'ı kızdırdı.

Oflaz takipçisine isyan ederek "Nasıl annesin ya bela okuyorsun terbiyesiz. Her akşam başımı yastığa çok rahat koyuyorum" dedi.

Merve Oflaz hızını alamayarak "Senin gibiler çocuk yetiştiriyor en çok buna üzülüyorum kalkmış bela okuyorsun pis ağızlı. Terbiyesiz hadsiz beğenmiyorsan engelle" diyerek sitem etti.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın