Yeni Günaydın
Geri

Anahtarlık Olarak Kullandığı El Bombası Patladı!

Gidmore Kangwembe patlamada 4 parmağını kaybetti.
Anahtarlık Olarak Kullandığı El Bombası Patladı!
Haberler / Yaşam
24 Ocak 2023 Salı 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zimbabve'de bir bahçıvan anahtarlık olarak kullandığı el bombasının elinde patlamasıyla ölümden kıl payı kurtuldu. Bulawayo'da yaşayan Gidmore Kangwembe patlamada 4 parmağını kaybetti.

Kangwembe el bombasını yılbaşında çalışırken, çim biçtiği esnada bulduğunu söyledi. El bombasının riskli olduğunu anlamadığını belirten 47 yaşındaki adam, nesneyi gösterdiği arkadaşının da tehlike görmediğini açıkladı.

Bahçıvan daha sonra el bombasını anahtarlık olarak kullanmaya karar verdiğini ancak 12 Ocak'ta merakına yenik düşüp "bunun aslında ne olduğunu anlamak istediğini" kaydetti. Kangwembe pimi çekince el bombası patladı.

Hastaneye kaldırılan adam, sağ elindeki 4 parmağını kaybetti.

4 çocuk babası Kangwembe, ailesinde çalışan tek kişi olduğunu ve evlatlarının geleceğinden endişe duyduğunu belirterek yardım istedi:

Eşim çalışmıyor. Şu an hâlâ hastanedeyim. Kimse aileme bakmıyor. İçinde bulunduğum durumla bırakın tek elle çalışmayı, ne zaman taburcu olacağımı bile bilmiyorum. Bu nedenle iyi dileklerde bulunan kişilere bana ve aileme yardım etmeleri için çağrı yapıyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın