Yeni Günaydın
Geri

Canlı Yayın Açıp Namaz Kıldı!

Murat Özdemir, bu sefer de sokak ortasında canlı yayın açarak namaz kıldı.
Canlı Yayın Açıp Namaz Kıldı!
Haberler / Yaşam
23 Ocak 2023 Pazartesi 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MasterChef Türkiye'den diskalifiye edildikten sonra hayvana işkence ettiği görüntüler karakolluk olan Murat Özdemir, bu sefer de sokak ortasında canlı yayın açarak namaz kıldı.

Yemekteyiz ve MasterChef gibi yemek yarışmalarından davranışları nedeniyle diskalifiye edilen Murat Özdemir, Bahtiyar ismini verdiği papağanına işkence ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Akli dengesinin yerinde olmadığına karar verilen Özdemir 21 gün akıl hastanesinde tedavi görmüştü. Bir süredir ortalarda görünmeyen Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

CANLI YAYIN AÇIP NAMAZ KILDI

Uzun süredir ekranlara çıkmayan ve kendi lokma arabasıyla satışlar yapan Murat Özdemir, sokak ortasında canlı yayın açarak namaz kıldı. Yolda geçenlere aldırış etmeyen Özdemir, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

TEPKİ YAĞIYOR

Murat Özdemir'in görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken kullanıcılardan tepki yağdı. Özdemir'in tedavi olması gerektiğini söyleyen kullanıcılar, "Dini şov aracı olarak kullanıyor" ve "İşkencelerden sonra kıldığı namazla kimseye kandıramazsın" yorumları yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın