Yeni Günaydın
Geri

Amerikalı Şarkıcı Katy Perry'den Büyük Gaf!

Hayranlarından tepki yağdı.
Amerikalı Şarkıcı Katy Perry'den Büyük Gaf!
Haberler / Magazin
16 Temmuz 2024 Salı 01:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, Avrupa Şampiyonası final maçı öncesi yaptığı paylaşıma hayranlarından tepki yağdı. Ünlü şarkıcı paylaşımları görünce neye uğradığını şaşırdı.

"California Gurls", "Dark Horse" ve "Roar" gibi şarkılarla tanınan ünlü şarkıcı Katy Perry 2024 Avrupa Şampiyonası final maçı öncesi yaptığı paylaşımla tepki çekti.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İngiltere ile karşılaşan İspanya, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Amerikalı şarkıcı Katy Perry'nin final maçı öncesi yaptığı paylaşım ise eleştirilerin odağı oldu.

İngiliz oyuncu Orlando Bloom ile evli olan şarkıcı, X hesabında "Futbol eve dönüyor" mesajını Birleşik Krallık bayrağı emojisiyle paylaştı.

Sosyal medya kullanıcıları, Perry'nin Birleşik Krallık yerine yalnızca İngiltere bayrağı kullanması gerektiğini söyleyerek şarkıcıyı eleştirdi.

Sosyal medyada "Katy, bu İngiltere bayrağı. Birleşik Krallık'ın geri kalanı İngiltere'yi desteklemiyor olabilir" ve "Bir dahaki sefere doğru bayrağı kullanmaya çalış" gibi yorumlar yapıldı.

Öte yandan, şarkıcı yeni albümünün adının "143" olacağını duyurdu.

Şarkıcının altıncı albümü 20 Eylül'de müzikseverlerle buluşacak. Pop şarkıcısı, albümün adını ve çıkış tarihini sosyal medya hesabından duyurdu. "143", 1990'ların başında çağrı cihazlarıyla gönderilen mesajlarda sıklıkla kullanılan "Seni seviyorum" anlamına gelen bir koddur.

Şarkıcı albümünün çıkış şarkısı "Woman's World"ü yayınladı. Perry son albümü "Smile"ı 2020 yılında müzikseverlerle buluşturmuştu.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın