Yeni Günaydın
Geri

American Airlines'ten Dikkat Çeken Karar!

American Airlines'ten dikkat çeken karar... Şirket, bölgesel gerilimler ve güvenlik endişeleri nedeniyle İsrail’e ve İsrail'den yapılan uçuşları Nisan 2025’e kadar uzatma kararı aldı.
American Airlines'ten Dikkat Çeken Karar!
Haberler / Dünya
20 Ağustos 2024 Salı 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Amerikalı hava yolu şirketinden dikkat çeken karar...Bölgesel gerilim ve güvenlik endişelerini neden olarak gösteren American Airlines, İsrail'e uçuş kararını yeniden gözden geçirip, uzatma kararı aldı.

Şirket, bu yılın başlarında artan çatışmalar nedeniyle İsrail uçuşlarını askıya almıştı. Bölgedeki devam eden istikrarsızlıkları gerekçe gösteren şirketten yapılan açıklamada, yolcularının ve mürettebatının güvenliği için bu askıya alma süresinin uzatıldığı kaydedildi.

Kararla birlikte şirketin, uçuşları askıya almasından etkilenen yolcular için çeşitli seçenekler hazırladığı belirtiliyor. American Airlines'in yeniden rezervasyon veya geri ödeme seçenekleri sunduğu belirtiliyor.

UÇUŞLARI ÇOK SAYIDA ŞİRKET ASKIYA ALMIŞTI

American Airlines'le birlikte Lufthansa, United Airlines, Delta Air Lines ve Air India gibi diğer büyük havayolu şirketleri de benzer güvenlik riskleri nedeniyle bölgeye uçuşlarını uzatmış veya askıya almıştı. Bölgedeki güvenlik riskleri nedeniyle bazı havayolu şirketleri de, hassas hava sahalarından kaçınmak için rotalarını yeniden düzenleme kararı almıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın