Yeni Günaydın
Geri

Altılı Masanın Toplantısı Sona Erdi!

3 saat süren toplantının ardından açıklama bekleniyor...
Altılı Masanın Toplantısı Sona Erdi!
Haberler / Politika
6 Mart 2023 Pazartesi 20:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Altılı masa cumhurbaşkanı adayı ve Ekrem İmamoğlu'na ile Mansur Yavaş'a cumhurbaşkanı yardımcılığı verilmesi gündemiyle toplandı. 3 saat süren toplantının ardından açıklama bekleniyor...

Bugünkü toplantı öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrme İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme gerçekleştirdi. Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'a cumhurbaşkanı yardımcılığı formülünü önerdi. Görüşmenin ardından İYİ Parti'den yapılan açıklamada Akşener'in masaya döndüğü belirtildi. 

Yavaş ve İmamoğlu ile görüşmesinin ardından Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 'cumhurbaşkanı yardımcılığı' formülünün görüşülmesi için bir otelde bir araya geldi. Görüşmeye İmamoğlu ve Yavaş da katıldı. İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, iki liderin görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada , "Genel Başkanımız Altılı Masa toplantısına katılacak” 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi'ne geldi. 

3 saat süren toplantının ardından ortak açıklama bekleniyor... 

Ayrıntılar geliyor... 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın