Yeni Günaydın
Geri

AK Partili Kurum'dan İstanbul Yönetimine Eleştiri!

“5 yıllık karneniz sıfır”
AK Partili Kurum'dan İstanbul Yönetimine Eleştiri!
Haberler / Politika
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Ak parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Sultanbeyli Dijital Dönüşüm Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Kurum "Mevcut İstanbul yönetimini eleştirerek “5 yıllık karneniz sıfır” dedi.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum gençlerle buluştu... Sultanbeyli Dijital Dönüşüm Merkezi’nde AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği “gençlerle biz bize” programına katıldı.

Kurum, burada yaptığı konuşmada, “İstanbul, hiç kimsenin oyun alanı, kariyer planlama yeri değil. 5 yıllık karneniz sıfır” diye konuştu.

İstanbul’da insanların metrobüs kuyruklarında eziyet gördüğüne şahitlik ettiğini belirten Bakan Kurum, “Buna ilişkin çözüm ve gayretin olmadığını görüyoruz 5 yıllık karneniz sıfır. Bu şehirle alakalı bir planınız olmazsa yolda kalırsınız milletiniz size ihtiyaç duyduğunda yanında olacaksınız” dedi.

Bakan Kurum, konuşmasının devamında ayrıca 31 Mart seçimlerinde de aynı destekle kaybolan yılların geri alınacağını ifade etti.

“İSTANBUL’UN EN BÜYÜK ÜÇ SORUNU…”

Programa katılan gençler, İstanbul ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Bir genç, “İstanbul’un en büyük problemleri deprem, trafik ve asla İstanbul’a uğramayan belediye başkanı. Bu üç sorunu da kökten çözebilecek tek bir adam var. Kendisi eski Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’dur.” yorumunda bulundu.

Çekmeköy’de iki okula spor alanı yapılması için destek veren Kurum’a teşekkür eden bir gencin ardından Kurum, parklarındaki basketbol sahasının kaldırıldığını anlatan gence, alana basketbol sahası yapılması sözü verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın