Yeni Günaydın
Geri

AK Parti İlçe Başkanından Polise Talimat!

"Alın bunları…"
AK Parti İlçe Başkanından Polise Talimat!
Haberler / Politika
12 Eylül 2024 Perşembe 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediyenin esnaf ve eski çalışanlarına ödenmeyen tazminatlarını içeren 5 ayrı icra işlemi nedeniyle Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın makam odasındaki eşyalar haczedildi. Haciz sırasında gergin dakikalar yaşandı. CHP'li Ali Mahir Başarır, AK Parti ilçe başkanının da orada bulunduğunu ve polise talimat verdiğini belirterek, "Kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Olay Mersin Tarsus Belediyesi'ne yapılan bir haciz işlemi sırasında gerçekleşti.

Haciz görevlilerinin bölgede olduğu esnada, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu'nun memurlara 'alın bunları' diye talimat verdiği görüntülendi.

"SİYASİ BİR OPERASYON YAPILDIĞININ GÖSTERGESİDİR, KABUL EDİLEMEZ!"

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır olayın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Başarır, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Mersin Tarsus Belediyemize yapılan haciz işlemi sırasında, AKP Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu hazır bulunmuş ve devletin memurlarına "alın bunları" diyerek talimat vermiştir. AKP İlçe Başkanı kim oluyor da devletin güvenlik görevlilerine talimat veriyor ve hacze iştirak ediyor! Bu durum Tarsus Belediyesi’ne siyasi bir operasyon yapıldığının göstergesidir, kabul edilemez!"

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, geçmiş dönemden devralınan borçlar nedeniyle makam odasının haczedilmesine ilişkin “Bu, Tarsus Belediyesi’nin 2024 yılının 1 Nisan’ından sonra kalan bir borç değildir, bizden önceki dönemden kalan durumun sonucudur. 10 milyon 800 bin TL’lik bir borcun başkanlık makamından başkanın koltuğunu, sandalyesini, masasını götürerek tahsil edilemeyeceği herkesin bildiği bir gerçektir. Bu bir itibarsızlaştırma projesidir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın