Yeni Günaydın
Geri

100 Yaşında Uzun Yaşamanın Sırrını Verdi!

İngiltere’de Irene Sproston isimli kadın 100.yaş gününü kutladı.
100 Yaşında Uzun Yaşamanın Sırrını Verdi!
Haberler / Dünya
21 Haziran 2023 Çarşamba 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiltere Batı Midlands bölgesindeki Stoke-on-Trent şehrinde yaşayan Irene Sproston, isimli kadın dün arkadaşları ve ailesiyle birlikte 100.yaş gününü kutladı. Sproston’a doğum günü için arkadaşları ve diğer aile üyelerinden kartlar ve çiçekler geldi.

Kutlamada alkol kullanmadığı için Typhoo çayından içen Sproston, “Asla 100'e ulaşamayacağımı düşünmeye devam ettim ama başardım" dedi.

“HER ZAMAN MEŞGUL OLDUM VE HİÇBİR ZAMAN BOŞ DURMADIM”

Sproston, "Her zaman meşgul oldum ve hiçbir zaman boş durmadım. Hayat çetin ve inişli çıkışlıydı, ama devam etmelisin - bunun için başka bir şey yok. Benden daha kötü durumda olan çok kişi var” ifadelerini kullandı.

Eski bir madenci olan kocası Eric 2003 yılında ölen Irene'nin dört çocuğu, beş torunu ve bunların torunları var.

1979'dan 1989'a kadar 10 yıl çalıştığı o zamanki Fegg Hayes İlköğretim Okulu'nda yemekçi olarak çalışma hayatını bitiren Irene uzun yaşamın sırrını verdi.

UZUN YAŞAMIN SIRRINI ANLATTI

Irene Sproston günde sekiz bardak çay içmenin yanı sıra, meşgul olmanın ve nazik olmanın, dönüm noktası olan doğum gününe ulaşmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Sproston şunları söyledi:

"Her zaman nazik olmaya çalıştım ve karşılığında insanlar bana karşı nazik oldular. Harika bir ailem ve bir sürü arkadaşım var. Şükredecek çok şeyim var ve kendimi oldukça bunalmış hissediyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın