Yeni Günaydın
Geri

'Kavgasız Bir Fenerbahçe İçin, Fenerbahçe'nin Adayıyım'

Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Sait Yılmaz, ‘Fenerbahçe artık kavga istemiyor’ dedi.
'Kavgasız Bir Fenerbahçe İçin, Fenerbahçe'nin Adayıyım'
Haberler / Gündem
6 Nisan 2022 Çarşamba 19:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimi yaklaşıyor.

9 Nisan’daki kongrede başkan adayları; Vefa Küçük, Uğur Dündar, Sait Yılmaz ve Nail Kır. Uğur Dündar’ın ardından söz sırası Sait Yılmaz’da. Geçmişte yöneticilik görevi üstlenen Yılmaz, şu an Kadıköy Belediyesi Meclis Başkanı. Sait Yılmaz, “Biz mektepli değiliz, halktan geliyoruz. Eksikliklerimizi bir şekilde Divan Kurulu eliyle düzeltmek zorundayız. Biz Kuvayı Milliye ruhuyla gelen bir kulübüz” dedi. Yılmaz’a, Vefa Küçük ve Uğur Dündar arasındaki tartışmaları sordum, “Ben projelerimle konuşurum. F.Bahçe’nin artık huzura ihtiyacı var. Kulüp son 10 yıldır kutuplaştırılmaya çalışılıyor. Ortam kayıkçı kavgasına dönüştü. Kişisel sorunlar bu seçime yansıtıldı. F.Bahçe’nin sağduyusuna inanıyorum, F.Bahçe kavga istemiyor. Ben kimsenin değil, F.Bahçe’nin adayıyım” yanıtını aldım.

"3 TEMMUZ’UN KUMPAS OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI"

 

3 Temmuz süreciyle ilgili konuşan Sait Yılmaz, “3 Temmuz sonrası bazı eksikleri ve gerçekleri gördük. 3 Temmuz’un bir kumpas olduğu ortaya çıktı. Bu kumpası yapanlar bile buna ‘düzmece’ dedi. Ama mahkeme 10 sene sürdü. Bu mahkeme daha kısa sürede sonuçlanabilirdi. Çünkü ortada bir delil yok, kumpas vardı. Biz kamuoyuna sorabilirdik, mahkemenin neden bitmediğine dair. Bunun için de lobi faaliyetleri yapmanız ve bir kamuoyu yaratmanız lazımdı. Burada lobi eksikliği var. Her şeyi yönetimden beklememek gerekiyor. İşte burada Divan Kurulu’nun önemi ortaya çıkıyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın