Yeni Günaydın
Geri

Öldü Denilen El Kaide Lideri Ortaya Çıktı !

El Kaide'de Usame bin Ladin öldükten sonra örgütün başına geçen ancak Afganistan'da öldüğü sanılan Eymen El-Zevahiri yıllar sonra bir video ile ortaya çıktı.
Öldü Denilen El Kaide Lideri Ortaya Çıktı !
Haberler / Gündem
6 Nisan 2022 Çarşamba 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

El Kaide’de Usame bin Ladin’den sonra ikinci isim olarak tanınan ve 2001 Afganistan’da öldüğü sanılan Eymen El-Zevahiri yıllar sonra ortaya çıktı.

Zevahiri, Hindistan’da bir okulun başörtüsü takmayı yasaklamasının ardından ‘İslam düşmanlarını’ kınadığı yeni bir videoda ortaya çıktı.

1 Eylül saldırılarından bu yana ABD Dışişleri Bakanlığı, Zevahiri’nin yakalanmasını sağlayacak bilgi veya istihbarat için 25 milyon dolar ödül verileceğini duyurmuştu. Uluslararası kamuoyunda da El Zevahiri’nin Afganistan’da öldüğü iddia edilirken, bu konuyla ilgili resmi bir istihbarat raporu paylaşılmadı.

DOKUZ DAKİKALIK VİDEO YAYINLANDI

El Kaide’nin resmi medya kanadı As-Sahab Media tarafından yayınlanan dokuz dakikalık bir videoda, El Zevahiri, Başbakan Narendra Modi’nin partisi tarafından yönetilen Karnataka eyaletinde bir okulda başörtüsü takan Müslüman öğrenci Muskan Khan’ı destekliyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın