Yeni Günaydın
Geri

iPhone 16 Pro'nun Yeni Renk Seçeneği Sızdırıldı!

Apple, bir dizi yeni özellik ve iyileştirme vaat eden iPhone 16 pro'yu bu yıl içinde tanıtmaya hazırlanıyor. Son sızıntılar, iPhone 16 Pro’nun yeni renk seçeneğini ortaya koyuyor.
iPhone 16 Pro'nun Yeni Renk Seçeneği Sızdırıldı!
Haberler / Teknolojik
20 Ağustos 2024 Salı 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Apple, bir dizi yeni özellik ve iyileştirme vaat eden iPhone 16 pro'yu bu yıl içinde tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni çıkacak seri ile ilgili de yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son sızıntılar, iPhone 16 Pro’nun yeni renk seçeneğini ortaya koyuyor.

Apple, her yıl işletim sistemini güncellemesiyle birlikte yeni iPhone serisini duyuruyor. Birçok kullanıcı bu yıl tanıtılacak yeni iPhone 16 pro cihazlarının ne zaman çıkacağını ve nasıl olacağını merak ediyor.

Şirket, seri için yeni bir renk seçeneği üzerinde çalışıyor. Renk seçeneklerine eklenecek olan bu yeni ton adının “Çöl Titanyumu” olarak sızdırıldı.

Apple ürünlerine dair sızıntılarıyla bilinen Majin hesabının paylaşımına göre, geçtiğimiz yılın “Mavi Titanyum” renginin yerini “Çöl Titanyumu” alacak. Bu yeni renk koyu altın tonlarına sahip olacak ve serideki diğer titanyum renkleriyle birlikte sunulacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın