Yeni Günaydın
Geri

Yusuf Güney’den Şaşırtan İtiraf: 'Evsiz Yaşam!'

Son zamanlarda müzisyen kimliğinden çok astral seyahatleri ile gündem olan Yusuf Güney, iddialarına bir yenisini daha ekledi. Yaşam tarzıyla da dikkat çeken Güney'in meğerse evi yokmuş.
Yusuf Güney’den Şaşırtan İtiraf: 'Evsiz Yaşam!'
Haberler / Magazin
4 Ekim 2024 Cuma 18:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemlerde astral seyahat ve spiritüel konularla ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney, bu kez yaşam tarzıyla gündeme geldi.

 Astral seyahat ve gelecekle ilgili öngörüleriyle dikkat çeken Güney, sabit bir evi olmadığını ve günlerini otel ve çadırlarda geçirerek yaşadığını itiraf etti.

"ÇADIR ÇOK GÜZEL OLUYOR"

Güney'in açıklamasına göre, sabit bir evi bulunmuyor ve bu yüzden günlerini farklı yerlerde geçiriyor. "Beş gün bir yerde, iki gün başka bir yerde kalıyorum. Otel ve çadırda konaklıyorum. Çadır güzel oluyor" diyen Güney, oldukça farklı bir yaşam tarzı benimsediğini belirtti.

"2025 YILINDA UZAYLILARLA TANIŞACAĞIZ"

Sosyal medyada sık sık geleceğe yönelik öngörülerde bulunan şarkıcı, yine dikkat çekici açıklamalar yapmaktan geri durmadı. 2025 yılında uzaylılarla tanışacağımızı iddia eden Güney, "Bana geleceği Allah bilir, sen kimsin diyorlar sürekli. Bilmek değil, öngörü bu. Bazen olacak olayları hissedebilirsiniz. Uzaylı arkadaşlarla tanışacağız, buna alıştırdılar biz görünce şaşırmayacağız" diyerek gündeme oturdu.

30-40 İNZİVAYA ÇEKİLECEK

Güney'in ilginç açıklamaları bununla da sınırlı kalmadı. Önümüzdeki günlerde Karadağ'a giderek inzivaya çekileceğini söyleyen sanatçı, burada 30-40 gün geçireceğini belirtti. Ardından ise astral seyahate çıkmayı planladığını ekleyen Güney, takipçilerini yine şaşırtmayı başardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın