Yeni Günaydın
Geri

Yunus Paksoy'a Saldıran FETÖ'cüye ABD'de Soruşturma!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'de saldırıya uğrayan CNN Türk ve Hürriyet gazetesi temsilcisi Yunus Paksoy için düğmeye bastı.
Yunus Paksoy'a Saldıran FETÖ'cüye ABD'de Soruşturma!
Haberler / Gündem
3 Haziran 2024 Pazartesi 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'de saldırıya uğrayan CNN Türk ve Hürriyet gazetesi temsilcisi Yunus Paksoy için düğmeye bastı. Savcılık, söz konusu saldırgan ile ilgili "kasten yaralama" ve "mala zarar verme" suçlarından soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CNN Türk ve Hürriyet'in ABD Temsilcisi Yunus Paksoy'un Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) hakkında yaptığı yayın sırasında saldırıya uğramasına ilişkin "kasten yaralama" ve "mala zarar verme" suçlarından soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre, Başsavcılık, gazeteci Paksoy'un ABD'de FETÖ'ye ilişkin yayını sırasında örgüt mensupları tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili "kasten yaralama" ve "mala zarar verme" suçlarından soruşturma açtı.

İlgilinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelilere ilişkin araştırmanın devam ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın