Yeni Günaydın
Geri

Yolcu Uçağında Bomba İhbarı!

Erzurum hava sahası uçuşlara kapatıldı
Yolcu Uçağında Bomba İhbarı!
Haberler / Gündem
6 Eylül 2024 Cuma 18:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hindistan'ın Mumbai kentinden Almanya'nın Münih kentine gitmek için havalanan yolcu uçağında bomba ihbarı olduğu bilgisi büyük korku ve paniğe neden oldu. Uçak Erzurum Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Hindistan'ın Mumbai kentinden Almanya'nın Münih kentine gitmek için havalanan yolcu uçağında bomba ihbarı olduğu bilgisi büyük korku ve paniğe neden oldu. 

ERZURUM HAVA SAHASI UÇUŞLARA KAPATILDI

Yolcu uçağı acil olarak Erzurum Havalimanı’na iniş yaparken, Erzurum hava sahası uçuşlara kapatıldı. Bomba uzmanları uçağa girdi ve uçakta arama yapılıyor.

VALİ ÇİFTÇİ'DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili  Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'den açıklama geldi. Çiftçi açıklamasında uçakta 234 yolcu ve 13 mürettebat olduğunu açıkladı. Uçağa gelen ekipler, kabin içinde ve yolcuların valizlerinde bomba aramasına devam ediyor. 

İHBAR BÖYLE YAPILMIŞ

Vali Çiftçi, bomba ihbarının uçakta peçeteye yazılan bir not nedeniyle yapıldığını dile getirirken Çiftçi, “İhbar havada yapılmış. Bir yolcu peçeteye ‘Uçakta bomba var.’ diye yazmış.” ifadelerine yer verdi. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın