Yeni Günaydın
Geri

Yıldız Futbolcu Sezonu Kapattı!

Manuel Neuer, sosyal medya hesabından kayak yaparken ayağını kırdığını ve sezonu kapattığını açıkladı.
Yıldız Futbolcu Sezonu Kapattı!
Haberler / Spor
10 Aralık 2022 Cumartesi 21:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda E Grubu'nda yer alan Almanya, grupta topladığı dört puanla adını bir üst tura yazdıramamıştı.

Alman ekibinin tecrübeli kalecisi Manuel Neuer, Dünya Kupası'nda yaşadığı hayal kırıklığının ardından sakatlık şoku ile sarsıldı.

Dünya Kupası E Grubu son maçında Kosta Rika'yı 4-2 mağlup eden Almanya puanını 4'e yükseltse de aynı puana sahip İspanya'nın averajla gerisinde 3. sırada kalarak turnuvaya veda etmişti.

Bayern Münih kampına katılmadan önce kısa bir tatile çıkan Neuer, sosyal medya hesabından kayak yaparken ayağını kırdığını ve sezonu kapattığını açıkladı.

'Canımı yakıyor'

Tecrübeli kaleci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Ne diyebilirim ki, yıl sonu kesinlikle daha iyi geçebilirdi... Kayak yaparken bacağımın alt kısmı kırıldı. Dün gerçekleştirilen ameliyat iyi geçti. Doktorlara çok teşekkürler! Ancak, bu sezonun benim için bittiğini bilmek canımı yakıyor."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın