Yeni Günaydın
Geri

Yasmin Erbil Bikinili Pozlarını Paylaştı!

Ünlü isme beğeni yağdı.
Yasmin Erbil Bikinili Pozlarını Paylaştı!
Haberler / Magazin
20 Mayıs 2023 Cumartesi 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bikinili pozlarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü isme beğeni yağdı.

Bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan ve son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Erbil, 320 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni bir paylaşıma imza attı.

Yaz sezonunu açan ünlü sunucu, bikiniyle çektirdiği kareleri Instagram'dan paylaştı.

Yorumları sınırlandıran Yasmin Erbil'in, paylaşımına yalnızca arkadaşlarının yorumda bulunması da dikkatlerden kaçmadı. Nergis Kumbasar, kızı Yasmin Erbil'in iddialı kıyafet tercihleri hakkında, "Kızım yaşıtlarına göre çok dozunda giyiniyor" açıklamasını yapmıştı.

Ünlü oyuncu, iddialı kıyafet tercihleriyle sık sık haber olan kızı ile ilgili şunları söylemişti: "Mini elbise ve dekolteli giyinmesini de son derece dozunda buluyorum. Hatta onu bazı yaşıtlarında baktığımda benim kızım son derece dozunda olduğunu düşünüyorum."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın