Yeni Günaydın
Geri

Yardıma Gelip Ayrılanlar İçin Tabelaya Bir Not Asıldı!

"Sizden Allah razı olsun. Yolunuz açık olsun"
Yardıma Gelip Ayrılanlar İçin Tabelaya Bir Not Asıldı!
Haberler / Yaşam
21 Şubat 2023 Salı 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hatay'ın Samandağ ilçesi çıkışındaki uyarı levhasına, yardıma gelenlere hitaben "Sizden Allah razı olsun. Yolunuz açık olsun" yazılı karton asıldı.

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 2 büyük depremin ardından 40 binden fazla kişi hayatını kaybetti, birçok noktada büyük yıkım yaşandı.

Depremlerin vurduğu illerden olan Hatay’a hem arama-kurtarma hem de yardım için gelen binlerce kişi de kentten ayrılmaya başladı.

Samandağ ilçesi çıkışında yer alan refüjdeki uyarı levhasına ise yardıma gelip ayrılanlara hitaben “Sizden Allah razı olsun. Yolunuz açık olsun” yazılı karton asıldı.

“BİZİ TERK ETMEDİLER”

Deprem sırasında çok zor anlar yaşadıklarını anlatan Cevdet Sağıltıcı, “Suudi Arabistan’da çalışıp 20 yıl para biriktirdim, bu evi yaptım. 1’i evli 4 çocuğum var. Depremde evimiz yıkıldı. Çok kötü bir depremdi. 8 kişi çadırda kalıyoruz. Yardım edenlerden Allah bin kere razı olsun. Yazıyı, yardım edenlere teşekkür etmek için yazdım. Bizi terk etmediler” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın