Yeni Günaydın
Geri

X’in Yapay Zekası Grok İngiltere’de!

2023 yılı içerisinde rakipleri karşısında yeni bir hamle olarak tanımlanan Grok’un denenmeye başladığı biliniyordu. Sohbet robotu şimdi İngiltere’de de hizmete sunuldu.
X’in Yapay Zekası Grok İngiltere’de!
Haberler / Teknolojik
13 Mayıs 2024 Pazartesi 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Premium aboneleri tarafından kullanılabilecek olan Grok  aslında ChatGPT’ye rakip olarak tasarlandı. Musk, ChatGPT’yi geliştiren OpenAI için mali destek sağlamış ancak CEO olma talebinin reddedilmesi sonrasında geri çekilmişti.

X’in mesaj veri tabanını da kullanabilen Grok, AB ve Avrupa Ekonomik Bölgesi ülkelerinde henüz kullanıma açılmadı. Bu durum Musk ile AB yetkilileri arasında süren müzakerelerin tamamlanmamış olmasına bağlanıyor.

X Premium paketine katılım oranının % 1 düzeyinde olduğu dikkate alınınca Grok kullanımının çok fazla olmayacağını düşünmek mümkün. X yöneticileri ise bunun tersine bir tahmine sahipler. Grok’un Premium abone sayısını arttırmasını bekliyorlar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın