Yeni Günaydın
Geri

Van'da Terör Operasyonu: 11 Kişi Gözaltında!

Van'da yapılan terör operasyonlarında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Van'da Terör Operasyonu: 11 Kişi Gözaltında!
Haberler / Gündem
18 Kasım 2023 Cumartesi 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Van'da yapılan terör operasyonlarında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 11 kişi gözaltına alınırken 2 kişi tutuklandı.

Van'da düzenlenen terör operasyonlarında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, silahlı terör örgütüne üye olma ve propaganda yapma suçundan gözaltına alın 11 kişiden 2’si tutuklandı.

ÇOK SAYIDA MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 27 Ekim-17 Kasım 2023 tarihleri arasında; Başkale ve Çatak ilçelerinde icra edilen operasyon ve arazi aramasında 1 adet Kalaşnikof, 1 adet makinalı tüfek, 2 adet keskin nişancı tüfeği, 6 mayın, 5 el bombası, bin 514 çeşitli mühimmat, 14 şarjör, 1 havan mermisi, 16 roket mermisi, 15 kilogram amonyum nitrat, 34 adet mutfak tüpü ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Silahlı terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi çerçevesinde ‘Silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan aranan Edremit, Özalp, Bahçesaray ve Erciş ilçelerinde gözaltına alınan toplam 6 hedef şahsın 2’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Ayrıca, terör örgütü propagandası yapmak suçundan 5 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın