Yeni Günaydın
Geri

Ünlü Şarkıcı Hadise Eski Aşkına Dönüyor!

İş insanı Mehmet Dinçerler'den 5 ayda boşanan ünlü şarkıcı Hadise, bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen'e geri dönüyor.
Ünlü Şarkıcı Hadise Eski Aşkına Dönüyor!
Haberler / Magazin
28 Mart 2023 Salı 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cesur sahne tarzı, dansları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, yine medyanın gündeminde. İş insanı Mehmet Dinçerler ile yaşadığı olaylı evliliği 5 ayda yine olaylı bir şekilde bitiren Hadise'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları sosyal medyada büyük etki yarattı. Hadise'nin eski sevgilisine yaptığı yorum merak uyandırdı. 

Hadise şu sıralar Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile anılmaya başladı. Hadise ile Cyril Benzaquen'in aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Eski sevgilisi olduğu söylenen sporcuya sosyal medya üzerinden yorum yapan Hadise'nin yorumu kısa süre içerisinde gündem oldu. 

Ünlü şarkıcı, fotoğraf paylaşan Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen'e "Seni böyle görmek istiyorum" yazdı. Bu yorum kısa süre sonra aşk iddialarına neden oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın