Yeni Günaydın
Geri

Ünlü Oyuncunun Dramı Ağlattı!

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Seksenler dizisinin ise Niyazi'si Vural Çelik yıllar sonra TikTok hesabından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı.
Ünlü Oyuncunun Dramı Ağlattı!
Haberler / Magazin
25 Kasım 2023 Cumartesi 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Seksenler dizisinin ise Niyazi'si Vural Çelik yıllar sonra TikTok hesabından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı. Oyuncu, yaşamıyla ilgili anlattıklarıyla yürekleri dağladı. İşte Vural Çelik'in son hali...

Bir döneme damga vuran Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu-Gülenay Peynircioğlu karakterlerine hayat veren Vural Çelik, daha sonra Seksenler dizisinde canlandırdığı Niyazi karakteriyle şöhretine şöhret katmıştı.

Yeteneğiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Çelik'in son hali şaşırtırken, hakkındaki o detay da duyanları kahretti.

VURAL ÇELİK KİMDİR?

1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen Vural Çelik, aslen Orduludur. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi. Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna girerek sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi.

Annemin gözleri oldum diyen oyuncu, lisede okulu bıraktı. Bir gün gazete ilanında görerek Levent Kırca Tiyatrosuna gitti. Ardından da Yasemin Yalçın Tiyatrosunda sanat yönetmeni Selahattin Taşdöğen'in yardımcısı olarak çalıştı. Bir süre sonra Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenen Vural Çelik, Yılmaz Erdoğan ile tanışınca BKM oyuncusu oldu.

Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdıktan sonra "Seksenler" dizisinde Niyazi karakterine hayat verdi.

O DETAY HERKESİ AĞLATTI

Vural Çelik, sıkıntılarla dolu bir çocukluk dönemi geçirmiş. Daha 11 yaşındayken babası evi terk eden ünlü isim, para kazanmak için sokaklarda su satmış ve ayakkabı boyamış. Halk arasında pamuk karası olarak bilinen hastalık nedeniyle annesinin gözleri kör olmuş.

Çelik, o günleri şöyle anlatmıştı:

"Ben 11 yaşında, kardeşim 9 yaşındaydı... Babam bizi gözleri görmeyen bir kadına (annesi) bırakıp gitti. Başka bir kadın yüzünden... Hiç aramadı. Bazen camiada bizim dünyadan insanlar haber olur, babasını görmüyor ve bakmıyor diye. Onlara hayırsız derler ama çoğu hayırsız değil.

Her zaman öfkeliyim, 2005’te öldü zaten; Hiç aramadım. Gözleri görmeyen bir kadın büyüttü bizi. O kadın ne başkasıyla evlendi, ne başka erkek girdi hayatına, hayatını bize adadı. Yemedi yedirdi, giymedi giydirdi. Ayakkabası delik diye içine poşet giydiğini bilirim fabrikaya giderken. Nasıl tapmazsın bu kadına? Ben annemin gözleri oldum"

Vural Çelik, Avrupa Yakası'ndaki başarısı ve 'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' filmindeki başarısına rağmen annesinin kendisini izleyememesi nedeniyle buruk olduğunu söylemişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın