Yeni Günaydın
Geri

Ünlü Oyuncuların Cannes Pozları Olay Oldu!

Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu'nun arasındaki boy farkı sosyal medyayı salladı.
Ünlü Oyuncuların Cannes Pozları Olay Oldu!
Haberler / Magazin
18 Ekim 2023 Çarşamba 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna'nın başrolünü paylaştığı Sarmaşık Zamanı (The Ivy), bu yıl 39’uncusu düzenlenen dünyanın en prestijli fuarlarıdan MIPCOM Fuarı’nda görücüye çıktı. Dizinin başrol oyuncularının Cannes pozları olay oldu. Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu'nun arasındaki boy farkı sosyal medyayı salladı.

Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna'nın paylaştığı, Sarmaşık Zamanı (The Ivy), bu yıl 39’uncusu düzenlenen dünyanın en prestijli fuarlarıdan MIPCOM Fuarı’nda görücüye çıktı. Ünlü isimlerin Cannes pozları sosyal medyayı salladı.

Dizinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ile Onur Tuna düzenlenen galada şıklıklarıyla beğeni topladı. 1.95 boyundaki Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu arasındaki boy farkı ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü isimlerin birlikte pozlarına; 'Onur mu çok uzun Burçin mi çok kısa?', 'Uzak mesafe ilişkisi gibi', 'Uyum sıfır', 'Boy farkı şaka mı?', 'Borçlarım ve maaşım' gibi yorumlar yapıldı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın