Yeni Günaydın
Geri

Ünlü Oyuncudan Ukrayna’ya Destek!

Oscar ödüllü aktris Jessica Chastain, Zelenskiy ile bir araya geldi.
Ünlü Oyuncudan Ukrayna’ya Destek!
Haberler / Dünya
10 Ağustos 2022 Çarşamba 01:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD’li oyuncu Jessica Chastain, Rusya’nın Ukrayna’yı işgaline karşı desteğini göstermek amacıyla Başkan Zelenskiy ve üst düzey Ukraynalı yetkililerle buluştu.

Daily Mail’in haberine göre, toplantının ardından mesajlaşma uygulaması Telegram’da paylaşılan bir açıklamada, Zelenskiy, savaşın ortasında Ukrayna’yı ziyaret ettikleri için Chastain ve diğer Hollywood yıldızlarına teşekkür etti.

Açıklamada, “Amerikalı aktris Jessica Chastain bugün Ukrayna’da. Bizim için ünlü kişilerin bu tür ziyaretleri son derece değerlidir” ifadesi yer aldı.

Chastain, Kiev’deyken, Irpin şehrine gitmeden önce, savaşın harap ettiği Kherson ve Chernihiv şehirlerinden tedavi gören gençlerle tanışmak için Okhmatdyt çocuk hastanesini ziyaret etti.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM GİTTİ

İşgalin başladığı Şubat 2022’den beri, Ukrayna, Hollywood’un önde gelen isimleri Ben Stiller, Sean Penn, Liev Schreiber ve Angelina Jolie tarafından da ziyaret edildi.

Savunma Bakanlığı, ülkenin “tehlikeye rağmen ziyarete gelen ve destek olan Hollywood yıldızlarına minnettar olduklarını” belirtti. Yapılan açıklamada,  “Siz hepimiz için bir ilham kaynağından daha fazlasısınız. Dünya çapında milyonlarca insan, Ukrayna halkının mücadelesi hakkındaki gerçeği sizden duydu” ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın