Yeni Günaydın
Geri

Umut Evirgen'den Serenay'lı Pozlar!

Kiklad Adaları’nda tatil yapan Sarıkaya ile Evirgen'in keyfine diyecek yok.
Umut Evirgen'den Serenay'lı Pozlar!
Haberler / Magazin
18 Temmuz 2022 Pazartesi 01:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir süredir birlikte olan ve şimdilerde Yunanistan tatilinde olan işletmeci Umut Evirgen ile Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz hafta aşklarını ilan etmişti.

Sarıkaya'nın doğum gününde birlikte verdikleri pozu yayınlanan Evirgen, bu kez de güzel oyuncunun da olduğu tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı. 

Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamaya çalışan çift, sonunda aşklarını sosyal medyaya taşımıştı. Evirgen, 30'uncu yaşına giren sevgilisinin doğum günü için Instagram hesabından bir paylaşım yapmıştı.

Serenay Sarıkaya ile olan fotoğrafını paylaşan Umut Evirgen, gönderisine "Doğum günün kutlu olsun bir tanem" notunu düşerek kalp emojisi de koymayı ihmal etmemişti.

Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen çiftten Evirgen, son olarak tatildeki fotoğraflarıyla yaptığı kolajı "İşte öyle bir şey" notuyla paylaştı. 32 yaşındaki Evirgen'in paylaşımındaki umut yazılı paspas ve Serenay Sarıkaya ile selfiesi dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın