Yeni Günaydın
Geri

Uğur Dündar Hakkında Karar Çıktı!

Sedat Peker’i etiketlediği için Süleyman Soylu şikâyetçi olmuştu.
Uğur Dündar Hakkında Karar Çıktı!
Haberler / Gündem
11 Ekim 2022 Salı 22:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, gazeteci Uğur Dündar hakkında kendisini Sedat Peker ile etiketlediği paylaşımı için açılan davada mahkeme kararını verdi.

Uğur Dündar hakkında, sosyal medya hesabından Sedat Peker'i de etiketleyerek paylaştığı bir tweet ve yaptığı bir konuşma nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun şikayetinin ardından “suçu ve suçluyu övme” suçlamasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan dava açılmıştı.

UĞUR DÜNDAR BERAAT ETTİ

Dündar hakkındaki dava beraatle sonuçlandı.Söz konusu dava ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uğur Dündar mesajında  şu ifadeleri kullandı.

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker hakkındaki tweetlerimden şikayetçi olmuştu. Beykoz Adliyesi 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada beraat ettim. Kararı veren savcı ve hakime hukukun üstünlüğü adına teşekkür ederim. Yaşasın adalet...

Beraat ettiğim davada beni savunan değerli Avukatlarım; Celâl Ülgen, İsmail Yılmaz, Fahri Emeksiz, İsmail Tepecik, Barış Tepecik, Yusuf Candelipınar, Burak Yeni ve İlker Göktaş'a çok teşekkür ederim”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın