Yeni Günaydın
Geri

UEFA Duyurdu: Merih Demiral'ın Cezası Belli Oldu!

TFF, cezaya itiraz için gidiyor
UEFA Duyurdu: Merih Demiral'ın Cezası Belli Oldu!
Haberler / Spor
5 Temmuz 2024 Cuma 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda kazanılan Avusturya maçında A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral'a eliyle bozkurt işareti yapması nedeniyle 2 maç ceza verdi. TFF, CAS'a gidiyor.

UEFA, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Avusturya maçında eliyle bozkurt işareti yapan A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. Karar Türk taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

TFF'nin savunması dikkate alınmadı

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün sabah saatlerinde yerli ve yabancı avukatlarca hazırlanan 30 sayfalık savunma dosyasını, UEFA Disiplin Kurulu'na gönderdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merih Demiral'ın hareketinin siyasi bir anlam taşımadığını ve bozkurt işaretinin Türk kültürünün bin yıllık bir simgesi olduğunu savunarak UEFA'ya detaylı bir savunma dosyası sunmuştu. Ancak UEFA, bu savunmayı dikkate almayarak ceza kararını onayladı.

TFF: Cezaya itiraz için CAS'a gidiyoruz

Bu kararın ardından Merih Demiral ve Türkiye Futbol Federasyonu konuyu Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) götürme kararı aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın