Yeni Günaydın
Geri

Türkiye 3 - Lüksemburg 3

A Milli Takımımız 6 gollü maçı kazanamadı.
Türkiye 3 - Lüksemburg 3
Haberler / Spor
23 Eylül 2022 Cuma 00:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında Lüksemburg'u konuk etti. Lüksemburg maça hızlı başladı. Savunmadaki anlaşmazlık sonrası Martins, 8. dakikada Lüksemburg'u 1-0 öne geçirdi.

16. dakika oynanırken Kerem Aktürkoğlu'nun yerde kalması sonrasında Stieler beyaz noktayı gösterdi ve penaltı kazandık. Cengiz Ünder top ile kaleciyi ayrı köşelere gönderince skor 1-1'e geldi.

Dakikalar 37'ye geldiğinde Lüksemburg Sinani ile ikinci golü buldu ve yeniden öne geçti. Bu golden kısa süre sonra Cengiz Ünder'in sert ortasında Chanot kendi ağlarını havalandırdı ve ilk yarı 2-2'lik eşitlikle noktalandı.

69. dakika oynanırken Lüksemburg bir kez daha öne geçti: Sağdan Sinani'nin pasında çizgide topla buluşan Bohnert topu içeri çevirdi; Gerson Rodrigues skoru 3-2'ye getirdi.

Oyuna 81'de giren İsmail Yüksek, 87. dakikada ceza sahası dışından şık bir vuruşla skora dengeyi getirdi.

Kalan dakikalarda gol olmayınca mücadele 3-3'lük eşitlikle noktalandı. Beşinci maçlar sonunda puanını 13'e yükselten A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde B Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın