Yeni Günaydın
Geri

Trabzonspor, Ozan Tufan İle Anlaştı!

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, Hull City'li Ozan Tufan ile anlaşma sağladı. Yağız Sabuncuoğlu, bu haberi X platformunda duyurdu.
Trabzonspor, Ozan Tufan İle Anlaştı!
Haberler / Spor
21 Haziran 2024 Cuma 19:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, Hull City'li Ozan Tufan ile anlaşma sağladı. Yağız Sabuncuoğlu, bu haberi X platformunda duyurdu. Transferin mali detayları henüz açıklanmadı ancak Ozan Tufan'ın Trabzonspor ile birkaç gün içinde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

OYUNCUYA İLGİ YOĞUN

Trabzonspor'un bu hamlesi, Ozan Tufan'ın uzun süredir transfer gündeminde olması nedeniyle büyük ilgi uyandırdı. Bordo-mavililer, transfer sezonunda dikkat çeken bir adım attı.

DETAYLAR BEKLENİYOR

Trabzonspor, Ozan Tufan ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardığı ileri sürülürken, kulüpler bonservis pazarlığı yapıldığı belirtildi. Ancak taraftarlar, transferin açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Ozan Tufan'ın Trabzonspor'a ne kadar katkı sağlayacağı merak konusu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın