Yeni Günaydın
Geri

Timur Cihantimur'un Cezaevinden İlk Fotoğrafı Geldi!

Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur, bugün ABD'de ikinci kez hakim karşısına çıkıyor.
Timur Cihantimur'un Cezaevinden İlk Fotoğrafı Geldi!
Haberler / Gündem
20 Haziran 2024 Perşembe 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karıştığı kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur, bugün ABD'de ikinci kez hakim karşısına çıkıyor. Tutuklu bulunan anne Eylem Tok'un ise ikinci duruşması 27 Haziran'da görülecek.

İstanbul Kemerburgaz'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve olaydan hemen sonra annesi Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur, 106 gün sonra ABD'de yakalanmıştı. Tutuklanan anne-oğlu hakkında 18 Haziran'da görülen ilk dava, evrak eksikliği nedeniyle ertelenmişti.

Timur Cihantimur hakkındaki ertelenen dava bugün görülecek. İkinci kez hakim karşısına çıkacak Timur Cihantimur'a ne ceza verileceği merak ediliyor. Öte yandan anne Eylem Tok'un ikinci duruşması ise 27 Haziran'da yapılacak.

Timur Cihantimur'dan ilk fotoğraf

ABD'de tutuklu bulunan Timur Cihantimur'un ıslahevindeki ilk fotoğrafını gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafta Timur Cihantimur'a cezaevi kıyafeti giydirildiği görüldü.

'Ot yolup tuvalet temizliyor'

Akşam'da yer alan habere göre ise Timur Cihantimur'u duruşmada babasının tuttuğu ABD'li iki avukat savundu; tahliye talebinde bulundu. Avukatlar, savunmalarını Cihantimur'un kötü şartları üzerine kurdu.

Çocuk tutuklular için rehabilitasyon cezaevinde kalan Timur Cihantimur'a burada ot yolma, yer ve tuvalet temizleme gibi işler yaptırıldığı öne süren avukatlar, "Islah evinde çok kötü şartlar altında kalıyor. Bu çocuğun topluma kazandırılması lazım. Verilen görevleri yapmakta zorlanıyor. Kendisine zarar vermesinden korkuyoruz" ifadesini kullandı.

Cihantimur'un tahliye olmaması halinde yerinin değiştirilmesini de talep eden avukatların istekleri hakim tarafından reddedilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın