Yeni Günaydın
Geri

Timur Cihantimur'un Babası, Televizyon Programı Yapacak!

2 milyon dolarlık evi için teminat teklifinde bulunulmuştu:
Timur Cihantimur'un Babası, Televizyon Programı Yapacak!
Haberler / Gündem
8 Temmuz 2024 Pazartesi 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta meydana gelen kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'u annesi Eylem Tok, yurt dışına kaçırmıştı

İstanbul'da trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine neden olan Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçmıştı. Cihantimur'un babası Estetik Cerrah Bülent Cihantimur, sosyal medya hesabından televizyon programı yapacağını duyurdu.

Türkiye'de büyük yankı uyandıran olayda, Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten çıkarılmıştı. Kazadan 106 gün sonra Eylem Tok ve oğlu ABD'de tutuklanmıştı.

Timur Cihantimur ve Eylem Tok'un ABD'de yargılanması devam ederken, kalça ameliyatları ile ünlenen Estetik Cerrah Bülent Cihantimur, sosyal medya hesabından da TLC'de yeniden program yapacağını duyurdu.

''Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok''

Patronlar Dünyası'ndan Edanur Aktürk Akyol'un haberine göre Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, program duyurusunun ardından açıklamalarda bulundu. Özer Aci, "Programın eski olduğunu düşünmüştüm. Tekrar başlayacakmış. Başlasın. Kendine çok güveniyorsa başlasın. İzleyicileri merakla izleyecek. Hangi kanaldır, nedir, ne değildir öğreneceğiz kısa zamanda. Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok. 2 milyon dolar kefalet talebinde bulundu. Sıkıntı yok. Sonuçta adalet yerini bulacak. Buna inanıyorum" dedi. 

Babasına ait 2 milyon dolarlık ev teminatı teklifi

Cihantimur’un avukatları hakime müvekkillerinin kefaletle serbest kalması için Türkiye’de babasına ait 2 milyon dolar değerindeki bir gayrimenkulü teminat olarak göstermeye hazır olduklarını ifade etti.

Dilekçe’de, Cihantimur’un kefaletle serbest kalması için gösterdikleri babası Bülent Cihantimur’a ait 2 milyon dolar değerinde olduğu belirtilen gayrimenkulün, Türkiye’de olmasının mahkeme için sorun teşkil etmeyeceği ileri sürüldü. Dilekçede, daha önce yurtdışındaki mal varlıklarını teminat göstererek kefaletle serbest kalan bazı sanıklarla ilgili geçmişte bazı davalarda alınan kararlar emsal gösterildi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın