Yeni Günaydın
Geri

Timur Cihantimur Olayında Yeni Detay!

Cezaevindeki tüm telefon haklarını onun için kullandı.
Timur Cihantimur Olayında Yeni Detay!
Haberler / Gündem
22 Ağustos 2024 Perşembe 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaptığı trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olduktan sonra annesi tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur’la ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor

Ehliyetsiz kullandığı araçla kaza yaparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan ve ardından yazar annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un konulduğu cezaevindeki telefon haklarını yalnızca bir kişi için kullandığı öğrenildi.

17 yaşındaki Timur Cihantimur, 1 Mart gecesi kullandığı ehliyetsiz araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne; 4 kişinin de yaralanmasına neden oldu. Anne Eylem Tok, olayı duyar duymaz ABD vatandaşı olan oğlu Timur Cihantimur'u aynı gece önce Mısır'a oradan ise ABD'ye kaçırdı. 

Türkiye tarafından haklarında kırmızı bülten çıkarılan ve 106 gün sonra Boston'da yakalanarak cezaevine gönderilen anne oğul hakkında yeni detaylar çıkmaya devam ediyor.

Cezaevindeki kötü koşullar gerekçe gösterilerek Timur Cihantimur'un iki kez yeri değiştirilmişti. Avukatları müvekkillerinin psikolojik durumunun iyi olmadığını öne sürerek tahliyesini talep etmişti.

Takvim'in özel haberine göre Timur Cihantimur’un cezaevindeki telefon hakkında sadece İstanbul'daki sevgilisini aradığı öğrenildi. Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur ile iletişim kurmadığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın