Yeni Günaydın
Geri

TikTok Severlere Müjde

En çok kullanılan sosyal medya platformu TikTok, kullanıcılara videolardaki bireysel yorumları beğenmemelerine izin veren bir özelliği test ediyor.
TikTok Severlere Müjde
Haberler / Gündem
14 Nisan 2022 Perşembe 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir blog gönderisinde TikTok, bireylerin alakasız veya uygunsuz buldukları yorumları başkaları tarafından görülmeden işaretleyebileceklerini söylüyor.

TikTok, bu geri bildirimin, yorum bölümünü tutarlı bir şekilde var olmasını sağlamak ve yorumların filtrelenmesinde daha isabetli ölçümlerin yapılmasının sağlanacağını umduğunu söyledi.

TikTok kullanıcıları, içerikle ilgilenmediklerini bildirmek için videoları beğenmeyebiliyorlar. Ancak bu yeni özellikle topluluk kuralları ihlalleri için yorum bildirme seçeneğine ek olarak, artık yorumu beğenmeme düğmesi de mevcut görünüyor.

Şirket ayrıca, yüksek hacimli olumsuz yorum alan içerik oluşturuculara yorum filtreleme ve toplu engelleme ve silme gibi özellikler hakkında hatırlatıcılar göndermeyi denediğini de belirtiyor. TikTok’a göre, özelliğin tam olarak kullanıma sunulup sunulmayacağına ilişkin kararlar önümüzdeki haftalarda verilecek.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın