Yeni Günaydın
Geri

TikTok Eurovision'un Çözüm Ortağı Oldu!

Eurovision Şarkı Yarışması’nın organizatörleri olan Avrupa Yayın Birliği, Mayıs ayında 66.sı gerçekleşecek etkinlik için resmi eğlence ortağı olarak TikTok’u seçti.
TikTok Eurovision'un Çözüm Ortağı Oldu!
Haberler / Gündem
15 Nisan 2022 Cuma 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalya’nın Torino kenti etkinliğe ev sahipliği yapacak ve  TikTok’un bir milyarlık küresel topluluğu da etkinliğin bir parçası olacak.

TikTok’ta, #Eurovision2021 hashtag’i 1,4 milyardan fazla #Eurovision’da ise 3,7 milyar görüntülendi.

Eurovision sanatçıları, dünya çapındaki hayranlarına ulaşmak için TikTok’u kullandı. 2021 yılının kazananı Maneskin’in 5,4 milyon TikTok takipçisi var.

Bu yılki Birleşik Krallık Eurovision katılımcısı Sam Ryder, 12 milyondan fazla takipçisi ve yaklaşık 100 milyon beğenisiyle TikTok’ta en çok takip edilen Birleşik Krallık sanatçılarından biri.

Yarı final gösterileri ve büyük finalin kendisi, Eurovison TikTok hesabı üzerinden, ayrıca performanslar devam ederken sahne arkası görüntüleri de canlı olarak akıllı telefonlara uyumlu olacak şekilde dikey formatta yayınlanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın