Yeni Günaydın
Geri

Thodex'in Kurucusu Faruk Fatih Özer İade Edildi!

Türkiye'ye getirilmek üzere yola çıkan Özer'in 10.35'de Türkiye'de olması bekleniyor.
Thodex'in Kurucusu Faruk Fatih Özer İade Edildi!
Haberler / Gündem
20 Nisan 2023 Perşembe 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer iade edildi. Özer, Arnavutluk'tan Türkiye'ye getiriliyor. Türk Interpol yetkilileri tarafından teslim alınan ve Türkiye'ye getirilmek üzere yola çıkan Özer'in 10.35'de Türkiye'de olması bekleniyor.

 Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İade edilen Faruk Fatih Özer, Arnavutluk'tan Türkiye'ye getiriliyor.

Özer, Adalet Bakanlığının talebi üzerine firar ettiği Arnavutluk'ta geçici olarak tutuklanmıştı. Adalet Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü, Özer'in iadesini istemişti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Arnavutluk Adalet Bakanı Ulsi Manja ile telefonda görüşmüş, iade konusu ele alınmıştı.

SAAT 10.35'TE TÜRKİYE'DE

Arnavutluk adli makamlarının "Özer'in Türkiye'ye iade edilmesi"ne yönelik kararının yüksek mahkemelerce onaylanmasının ardından Özer'in Türkiye'ye getirilmesi için harekete geçildi. Faruk Fatih Özer, bugün Türkiye'ye getirilecek. Özer'in 10.35'de Türkiye'de olması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın