Yeni Günaydın
Geri

The Simpsons Dizisinin 'Kamala Harris' Kehaneti!

Gerçek olacak mı?
The Simpsons Dizisinin 'Kamala Harris' Kehaneti!
Haberler / Dünya
23 Temmuz 2024 Salı 20:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Birçok olayı önceden tahmin etmesiyle adından sıkça söz ettiren The Simpsons dizisi, bu kez Başkan Yardımcısı Harris'in başkanlık koltuğuna oturacağına ilişkin kehanetle gündemde.

Seçim yarışından çekilen ABD Başkanı Joe Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i adaylık için destekleyeceğini duyurdu. Biden'ın açıklamasının ardından The Simpsons dizisinin 2020 yılında yayınlanan bir bölümündeki sahne, sosyal medyada 'Harris kehaneti' olarak yayılmaya başladı.

Yıllar öncesinden yaptığı tahminlerle büyük bir şöhret kazanan dizinin 2000 yılında yayınlanan 11. sezonun 17. bölümünde Lisa Simpson, ABD'nin ilk kadın başkanı seçildi. Lisa Simpson'un başkanlık koltuğuna otururken giydiği mor elbisesi ve takıları, Harris'in 2021 yılında Biden'ın göreve başlama töreni için seçtiği kıyafet ve takılara benzetildi.

Harris'in seçimleri kazanması halinde ülkenin ilk kadın başkanı sıfatını alacak olması da 'kehanetin düzeyini' artırdı.

Lisa Simpson ve Kamala Harris'in fotoğraflarını yan yana koyarak benzerliğe dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, şimdi büyük bir merakla Harris'in başkanlık koltuğuna oturup oturmayacağını bekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın