Yeni Günaydın
Geri

The Playlist Ekim’de Başlıyor!

‘The Playlist’ adlı Spotify dizisinin ilk fragmanını yayınladı.
The Playlist Ekim’de Başlıyor!
Haberler / Medya
4 Ekim 2022 Salı 18:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Netflix, ‘The Playlist’ adlı Spotify dizisinin ilk fragmanını yayınladı. Dizi, Ek’in müzik korsanlığını müzik streaminge dönüştürme ve tüm müzik endüstrisini yeniden şekillendirmeye yardımcı olma yolculuğunu anlatıyor.

The Playlist, 13 Ekim’de Netflix’te başlayacak altı bölümlük bir mini dizi. Netflix film yönetmeni Per-Olav Sørensen projeyi yönetirken, Christian Spurrier diziyi yazdı.

Netflix diziyi, “sert inançların, amansız iradenin, erişimin ve büyük hayallerin küçük oyuncuların müzik dinleme biçimimizi geliştirerek statükoya meydan okumasına nasıl yardımcı olabileceğine dair bir hikaye” olarak tanımlıyor.

Yönetmen Per-Olav Sørensen, özünde müzikle ilgili olan The Playlist hikayesi için “Spotify’ın müzik endüstrisini nasıl değiştirdiğini kurguda tasvir etmek, sanatçıların bakış açısı olmadan imkansız ve karakterimiz Bobbie T bu hikayede onların seslerini temsil ediyor”diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın