Yeni Günaydın
Geri

The Batman Gişede Rekor Kırdı!

The Batman, pandemi döneminin ikinci en yüksek açılışını yaptı.
The Batman Gişede Rekor Kırdı!
Haberler / Medya
7 Mart 2022 Pazartesi 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Merakla beklenen film, yurt içi gişede 128,5 milyon dolar hasılat yaptı.

Warner Bros. filmi, hafta sonu 128,5 milyon dolarlık bilet satışıyla stüdyonun 110 milyon dolarlık beklentilerinin üzerine çıktı.

Comscore’da kıdemli medya analisti Paul Dergarabedian karanlık şehir Gotham’ın süper kahramanını şu sözlerle yorumladı: “Batman’in ilk haftadaki başarısı seyircilerin süper kahraman filmlerinden yalnızca neşeli ve eğlenceli olduklarında değil, aynı zamanda daha derin bir duygusal deneyim sunduklarında da keyif aldıklarını kanıtladı.”

Batman, Mart 2020’den sonra vizyona giren ve açılış hafta sonu bilet satışlarının 100 milyon doları aşan ikinci filmi olma özelliğini taşıyor. Disney ve Sony ortak yapımı “Spider-Man: No Way Home”, Aralık 2021’deki çıkışında 260 milyon dolar hasılat elde eden ilk yapım olmuştu.

ÖRÜMCEK ADAM'DAN SONRA REKOR

 

Comscore’un verilerine göre “No Way Home” ayrıca pandemi döneminin en yüksek açılış filmi ve sinema tarihinin en iyi ikinci filmi unvanına sahip.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın